Известие

Collapse
No announcement yet.

Не пали на бензин няма ток

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не пали на бензин няма ток

Здравейте първо да кажа с прости думи ще обясня какво точно се случи какво съм пробвал и ако някой успее да ми каже от какво е ще е супер.

Качих се в нея преди около 1 ден запалих я на бензин и я оставих да поработи докато затворя гаража. качих се и с слагането на колана колата угасна. завъртях 2-ри път но не иска и не иска.
    Неща който проверих:
    1.Премерих дали има ток до помпата- показва 0.02 демек няма
    2.Купих си нови релета и бушоните смених същата работа.
    3.пуснах кабели от акумулатора до помпата работи си без проблем помпата.
    4."Code" си угасва всичко нормално.
    На газ върви без проблем.
    Чудех се възможно ли е ключа който обръща газ/бензин да ми прави мизерии?
    Last edited by kosev; d.m.y г., 18:04.

мммм дааа напълно е възможно. Може да провериш какво няма до помпата "+" или "-" да не би да има прекъснат кабел някъде, сменил си релето ,но провери ли дали включва релето ?
    146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
    145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Не това не съм.

пп:
      Утре ще пробвам това което ми предложи
      Last edited by kosev; d.m.y г., 19:23.

Comment

А сигурен ли си, че имаш бензин?
        Щом е запалила , а после угаснала, логичното е да се е свършил бензина.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Не знам каква е колата,но аз съм за хол датчик.При мен ако той не регистрира въртене на мотора не пуска помпата,съответно и ток на свещите,дюзи и прочие.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:16.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Ми.. като не си признава собственикьт... как да знаеш.
              Но като се замислиш - ако е датчикьт няма да работи и на газ. Щото и искрообразуването от него зависи.

То като се замислиш ние не знаеме дали работи на газ,не е упоменато,или вече много ми се спи и съм го пропуснал.
              Да си каже поне.

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Човека ясно е записал:
                Качва се, пали и колата си работи. Слага си колана и угасва.
                На газ работи.
                Смело може да се твърди, че колата е с боксер мотор.
                И оставете импулсния датчик на мира!
                Липсва бензина.
                Това става или ако е свършил или ако не работи помпата или дюзите.
                помпата може да не работи от бушона, лоша връзка, изгоряла, запушена или газаджийското реле, ако има такова.
                Дюзите от главно реле или симулатора или каквото там играе тая роля.
                Много трудно ще го прави тоя проблем от превключвателя, защото системата така е направена, че като се осере да започне да работи само на бензин.
                Може да похвърлям още малко боб, но ...
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колата е 1.7 .i 16v боксер и бензин има над 10 литра не е от това помпата също си работи нещо друго е .. днес отворих копчето и ми се струва,че не е добре защото на капачето на копчето има оцветени правоъгълници и в тях пише кой кабел къде трябва да е запоен и точно 1-ния бял на цвят на капачето пише бензин а той отива към газта.Възможно ли е това да е проблема?

Comment

Проверих превключвателя работи идеално явно е нещо къде по сериозно и мисля,че е време да ходи на сервиз. Може да локвате темата.

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:18.

Comment

Първоначално публикувано от kosev Покажи съобщение
                        Проверих превключвателя работи идеално явно е нещо къде по сериозно и мисля,че е време да ходи на сервиз. Може да локвате темата.

Да си ги нямаме такива, колега!
                        Щом си отворил тема ще си я дъвчеш до край!
                        Длъжен си, най-малкото от учтивост да споделиш какъв е бил проблема.
                        Иначе за какво чукаме тука по клавиатурата?!

Comment

колега до помпата стига ток когато започнеш да вартиш иначе токат на контакт е 0,02 друго от което може да е маркучат от помпата до корпосат демек до капака кадето сати трабите това маркучле е мн ебано исе пукат искараи помпата и виш да лие здрав

Comment

проблеми със запалването

Здравейте колеги, голям проблем!От лятото започнаха проблемите със запалването.От начало трудно палеше на бензин(сменена помпа, почистени инжектори)както и да е започнах да я паля само на газ,последствие се забиха инжекторите (те за 3 път се забиват)сега не иска да пали и на газ и то на +12 градуса, пали започва да гърми и гасне(тя е с обикновенно газово)пробвах я на дърпане - не!Пали гасне след като гърми.Миналата година ми палеше на газ на -13 градуса с малко повече въртене!Помагай те!!!
                            alfa-romeo 145 1.6 boxer

Comment

---
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 02:20.

Comment

Working...
                              X